Gepersonaliseerde hulp voor senioren met beperkte zelfstandigheid

Maak gebruik van onze diensten voor ouderenhulp in Jette en Brussel

Onze verpleeg- en thuiszorgvereniging biedt ouderenhulp in Jette (Brussel) en omringende gebieden, zoals Zellik en Groot-Bijgaarden.

Op een bepaalde leeftijd worden sommige dagelijkse bewegingen lastig. Ons team is zich hiervan bewust en biedt dan ook aangepaste diensten voor dagelijkse taken met betrekking tot het onderhoud van uw woning en uw welzijn. Het idee is dus dat u uw zelfstandigheid behoudt en in het comfort van uw woning kunt blijven, in plaats van naar een bejaardentehuis te gaan.

Onze ouderenhulp omvat onder meer de volgende diensten:

  • Huishouden
  • Strijken
  • Hulp bij boodschappen
  • Thuisondersteuning
  • En nog veel meer!

Wij verzorgen al onze diensten op maat, dus u kunt altijd kiezen wat u nodig heeft. Onze thuishulp is er om u te adviseren en om u dagelijks bij te staan met alle nodige hulp. Wij werken met een glimlach en een persoonlijke aanpak. De bedoeling is om zo een vertrouwensrelatie op te bouwen, gebaseerd op respect en waardigheid voor iedereen. U hoeft er dus nooit alleen voor te staan.

Aarzel niet om contact op te nemen om uw behoeften of die van een naaste met ons te bespreken. We adviseren u graag per telefoon over onze ouderenhulp of we antwoorden op het formulier op de website.